Dromen zijn er om uit te laten komen
Exact dit deed passievol ondernemer en founder Bernhard van Oranje in 2012. Van kinds af aan droomde hij van het ontwikkelen van een eigen merk in de wereld van boten. Het werd meer dan een merk; een ware “Nautic lifestyle” voor diegene die houden van de mooie dingen en de mooie momenten in het leven. Liefst op het water en met de neus in de wind…
Dromen zijn er om uit te laten komen
Exact dit deed passievol ondernemer en founder Bernhard van Oranje in 2012. Van kinds af aan droomde hij van het ontwikkelen van een eigen merk in de wereld van boten. Het werd meer dan een merk; een ware “Nautic lifestyle” voor diegene die houden van de mooie dingen en de mooie momenten in het leven. Liefst op het water en met de neus in de wind…
Waterdream staat voor dynamiek, design en performance. Onze boten zijn zeewaardig, snel en wendbaar. Ze geven je het ultieme gevoel op open water, maar ook alle rust en ontspanning op grachten en kanalen. De karakteristieke uitstraling van aluminium maken onze premium handgemaakte boten bijzonder, anders. Stylish en sophisticated, maar met de onmiskenbare wow-factor.
Onze sloepen,
de ultieme Waterdream beleving
Ons waterlandje leent zich bij uitstek voor het varen met een sloep. Varen met een Waterdream maakt deze ervaring compleet. Vorm en functie zijn volledig in balans en ieder type biedt optimale features passend bij de uitvoering. Een klassieke sloep met het design en prestaties die niet misstaan bij een luxe speedboat. Met de juiste beats uit de geweldige audio behoort zelfs wakeboarden tot de mogelijkheden.
Made in Holland
Een Waterdream is een in Nederland premium handgemaakte sloep vervaardigd uit aluminium. Dit geeft de sloep een moderne uitstraling, is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het maakt de sloep snel en wendbaar met de meeste binnenruimte in zijn klasse. Optioneel zijn krachtige benzine en dieselmotoren, of stille en zuinige elektrische varianten.
Je koopt geen Waterdream, maar een droombeleving op het water. Het geeft je vrijheid, wendbaarheid en een ongekende vaarbeleving. Niet alleen aan het stuur, maar ook voor jouw gasten aan boord. Heerlijk toeren over de meren of “flaneren” door de grachten. Een mondain gevoel met een stoere en oer Hollandse nuchterheid.

We stellen ze graag aan je voor!

Waterdream S-550
Waterdream S-740
Waterdream S-850
Waterdream S-1100
Onze handgemaakte schoonheid van 5,5 meter met uitstekende bijna intuïtieve bediening, brede carrosserie met ultieme stabiliteit. Ga je dit jaar niet op vakantie? Maak deze zomer jouw vakantie op een nieuwe S-550. Deze 5,5 meter lange aluminium sloep uit de Waterdream S-line is bedoeld voor de veeleisende watersporter die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige sloep en tegelijkertijd naar een bescheiden van formaat.
Vertaalresultaten
De Waterdream S-550 is ontwikkeld in samenwerking met Yamaha. Deze ruime sloep combineert de charme van de oude reddingsboten met de opwinding van een moderne speedboot. Wendbaar en stabiel, de S-550 kan het hele jaar door worden gebruikt zelfs voor wakeboarden. De boot wordt aangedreven door Yamaha, vanaf 10 pk tot 60 pk en is zelflozend.
Kenmerken
De vaareigenschappen van de Waterdream S-550 zijn gelijkwaardig aan de grotere modellen en er kan gekozen worden voor een langzaam varende versie die wordt aangedreven door een Yamaha F20BEL buitenboordmotor of een snel varende versie die wordt aangedreven door een Yamaha F50HETL buitenboordmotor. Door zijn afmetingen en gewicht is de Waterdream S-550 ook perfect trailerbaar achter een middenklasse personenauto.
De hoogwaardige versie van de oer-Hollandse sloep
Verander de kleur zodat deze overeenkomt met uw merk of visie, voeg uw logo toe, kies de perfecte lay-out, pas menu-instellingen aan, voeg animaties toe, voeg vormverdelers toe en maak zo jouw eigen Waterdream.

S-550 Technische specificaties

Afmetingen

Lengte: 5,50 m

Lengte waterlijn: 4,95 m

Straal: 2,30 m (toegestaan op trailer)

Doorvaarhoogte: ongeveer 100cm


Topsnelheid: ongeveer 50 km/h* (*afhankelijk van de motor)

Materiaal: aluminium

Motor opties

Benzine / diesel

Standaard 25 pk Yamaha-motor (uitbreidbaar tot 60 pk)


Elektrisch

Torqeedo Cruise 4.0 met 2 lithiumbatterijen van 3.500 Wh (elektrisch vermogen en batterijpakketten kunnen worden aangepast)

Standaardfuncties

Romp en kuip gespoten in alle beschikbare kleuren

RAL-kleur (niet-metallic)

Tafel met bekerhouders, verstelbaar tot zonnedek (incl. Kussen)

Zelflozende kuip

12 Volt en USB-oplaadpunt

Buitenboordmotor inclusief afstandsbediening

Luxe kuipkussens inclusief rugkussens in stof Silverguard (2 kleuren)

Hydraulische besturing

Brandstoftank 25 liter


Prijs

Vanaf 36.777 euro ex BTW

De Waterdream S-740 heeft een hoog vrijboord waardoor hij zeer gezins- en kindvriendelijk is.
De 740 is karakteristiek door de prachtig geklonken nagels rondom, iets wat de handgemaakte afwerking en het Nederlandse design laat zien. De kuip heeft voldoende ruimte voor een toilet en biedt voldoende schaduw. De S-740 kan in elke gewenste kleur worden gespoten (binnen en buiten).
Dubbele Spuitrails
De Waterdream S-740 is handgemaakt in Nederland en gemaakt van 5 mm dik aluminium van de beste kwaliteit. Dankzij haar unieke diepe V-bodem en getrapte romp met tunnel vaart de revolutionaire boot als een droom en is hij ongelooflijk snel en stabiel. De dubbele spuitrails kunnen met hoge snelheid door golven snijden. Deze Waterdream is zelflozend en onderhoudsvrij, waardoor ze geen overdekte opslag nodig hebben.
De S-740 is super wendbaar, snel en uiterst stabiel. Door de ruime kuip kan er een toilet in geplaatst worden en is er voldoende schaduw voor de kleinere gasten aan boord. Alle kussens passen in de kuip zodat alles wat je op de boot nodig hebt aan boord kan blijven.

S-740 Technische specificaties

Afmetingen

Lengte: 7,35 m

Straal: 3,05 m

Doorvaarhoogte: ongeveer 145cm


Verticale speling: ca. 150 cm

Waterverplaatsing ca. 1600 kg

Topsnelheid:> 60 km / u, afhankelijk van de motor

Materiaal: 5 mm aluminium

Motor opties

Benzine

Standaard 25 pk Yamaha-motor (uitbreidbaar tot 130 pk)

Binnenboordmotor Mercruiser Bravo III hekaandrijving met 200/250 pk (V6) of 300/350 pk (V8)


Diesel

Inboard Mercruiser Bravo III hekaandrijving met 230 of 270 pk


Elektrisch

Torqeedo Cruise electric 10.0 met 4 lithiumbatterijen van 3.500 Wh (elektrisch vermogen en batterijpakketten kunnen worden aangepast

Standaardfuncties

Romp en kuip gespoten in alle beschikbare kleuren

RAL-kleur (niet-metallic)

12 Volt en USB-oplaadpunt

Buitenboord / binnenboordmotor inclusief afstandsbediening

Luxe kuipkussens inclusief rugkussens in stof Silverguard (2 kleuren)

Zelflozende kuip

Dikke rubberen bumper

Scheve post voor kapitein

Zwemplatform met dubbele treden

Hydraulische besturing en stuur van 70 cm

Brandstoftank 140 liter (niet met elektromotor)


Prijs

Vanaf 71.040 euro ex BTW

De cabine van de Waterdream S-850 in combinatie met ruimte voor een grote buitenboordmotor en brede straal maken hem ideaal voor alle omstandigheden op zee.
Een zeer ruime sloep met de wendbaarheid van een speedboot
De Waterdream S-850 is ideaal voor alle zeecondities en is klaar om u mee te nemen wakeboarden, waterskiën of gewoon op een rustige reis. Onze S-line wordt standaard geleverd met een Yamaha-motor van 25 pk. Een super zuinige motor met lage emissies en brandstofverbruik. De motor kan worden opgewaardeerd tot 450pk. We bieden ook een elektrische Torqeedo-motor aan met verschillende sets lithiumbatterijen. Binnenboord hebben we drie verschillende Mercury Bravo III-motoren, waaronder een dieselversie.
Het genot van volledige controle
De bediening van de boot is fantastisch. Het is zeer stabiel, geschikt voor hoge snelheden, zeewaardig en perfect voor waterskiën of wakeboarden. Op de S-850 kun je grote groepen mensen uitnodigen. De boot is gemaakt van aluminium, zelflozend en onderhoudsvriendelijk. U hoeft uw boot dus niet af te dekken na een reis.
Een paradijs voor watersporters
Net als al onze modellen is de S-850 volledig aanpasbaar en biedt hij functies zoals een douche op het dek, een wakeboardsysteem opgehangen aan de Bimini-top, een onderwaterverlichtingspakket en zelfs een ultiem Rockford Fosgate-geluidspakket, inclusief torenluidsprekers die kunnen worden gericht op de waterskiër of wakeboarder.

S-850 Technische specificaties

Afmetingen

Lengte: 8,50 m

Lengte waterlijn: 7,90 m

Straal: 3,12

Hoogte cabine: 1,72 m

Diepte: 0,79 cm


Waterverplaatsing: ca. 2.300 kg

Verticale speling: ca. 180 cm

Topsnelheid:> 80 km / u, afhankelijk van de motor

Materiaal: 5 mm aluminium

Motor opties

Benzine

25-300 pk Yamaha buitenboordmotor

Binnenboordmotor Mercruiser Bravo III hekaandrijving met 200/250 pk (V6) of 300/350 pk (V8)


Diesel

230pk of 270pk diesel Mercruiser Bravo


Elektrisch

Torqeedo Cruise 10.0R met 4 lithiumbatterijen van 3.500 Wh (elektrisch vermogen en batterijpakketten kunnen worden aangepast

Standaardfuncties

Romp en kuip gespoten in alle beschikbare kleuren

RAL-kleur (niet-metallic)

12 Volt en USB-oplaadpunt

Buitenboord / binnenboordmotor inclusief afstandsbediening

Luxe kuipkussens inclusief rugkussens in stof Silverguard (2 kleuren)

Zelflozende kuip

Dikke rubberen bumper

Scheve post voor kapitein

Zwemplatform met dubbele treden

Hydraulische besturing en stuur van 70 cm

Brandstoftank 140 liter (niet met elektromotor)


Prijs

Vanaf 77.273 euro ex BTW

De S-1100 Shooting brake is een unieke ruime 38ft 'sloep'. Met zijn brede body is de binnenruimte ongekend. Met snelheden tot 40 knopen brengt deze schoonheid je overal.

Wat de S-1100 Shooting Brake zo uniek maakt, is dat hij de wendbaarheid van de S-850 Speedster combineert met een boot waarmee je op vakantie kunt. Zijn slimme ontwerp en innovaties, zoals de ongeëvenaarde binnenruimte gecombineerd met een supersnelle romp, maak van de S-1100 Shooting Brake de ultieme 37-voets dagboot.
Onbeperkte mogelijkheden
De S-1100 is de grootste van onze indrukwekkende S-line. Vanaf 5,5 meter tot 11 meter is dit de ultieme boot en een eye-catcher op het water.
Deze 38-voet boot is de snelle versie van de oer-Hollandse sloep. Super wendbaar, snel en ongelooflijk stabiel, de S-1100 heeft ruime zonnedekken aan zowel de bakboord- als stuurboordzijde en een bimini-top voor volledige schaduw over de kuip.
Met zijn zij-ingang, mogelijkheid om 24 personen te zitten, vier zonneterrassen en een grote hut is dit de familie-entertainer. Opbergruimte voor al het waterspeelgoed van surfplanken tot Seabobs.

S-1100 Technische specificaties

Afmetingen

Lengte: 11 m

Lengte waterlijn: 10,7 m

Breedte: 3,65 m

Hoogte cabine: 172 cm

Diepgang: 100 cm

Waterverplaatsing: ca. 2.300 kg

Verticale speling: 200 cm

Ontwerp & Scheepsarchitect: Mulder Design


Motor opties (second column)

Hoofdmotoren: 2x Yamaha F300 (2 x 300 pk) 45 knopen (90 km / h)

1x Yamaha F300 (300 pk) 29 knopen (54 km / h)

Materiaal: 5 mm aluminium

Bereik 162 zeemijlen

Standaardfuncties

Grote hut met douche en toilet voor vier personen

Grote cabine (zitplaatsen> 25)

Enorm zonnedek

Zijdeur, watertoegangsplatform aan de zijkant van de boot

Ruimte voor al uw watersportuitrusting, bijv. SUP boards, seabob, etc.

70L water

900L brandstof

Ruime hut

Hoogwaardige afwerking, handgemaakt in Holland

Prijs

Vanaf 280.900 euro ex BTW

Onze contactgegevens
Teun Enklaar
Sales Manager
teun@waterdream.nl
+316 19 21 00 07


Nieuw Loosdrechtsedijk 218
1231 LE LOOSDRECHT
The Netherlands
+316 54 22 72 01
info@waterdream.nl

https://www.linkedin.com/company/waterdream-handmade-boats
Kies model
Contact opnemen via
Door te klikken ga je akkoord met onze Privacy Policy